Súhlas spracovania osobných údajov

Zaškrtnutím políčka vyjadrujem svoj dobrovoľný súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov v rozsahu tu uvedenom pre web www.intimne-umenia.sk. Svoj súhlas so spracúvaním udeľujem na dobu neurčitú odo dňa udelenia súhlasu za účelom zasielania informačných emailov, článkov, informácií o akciách a podujatiach súvisiacich s programom a činnosťou Intímnych umení.

Svojím súhlasom tiež vyhlasujem, že sú mi známe moje práva pri spracúvaní osobných údajov v zmysle zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení (ZoOU), najmä:

  • poskytnutie tu uvedených osobných údajov je dobrovoľné,
  • svoj súhlas môžem kedykoľvek odvolať na základe emailovej žiadosti.
  • právo požadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v súlade s § 28 ZoOU,
  • právo na opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  • právo na likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil,
  • právo na likvidáciu osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona.

UMENIE MILOVAŤ

Nahliadnite a naučte sa umeniu milovať. Objavte svet Tantry, svet potešenia, intimity a vedomej sexuality.

VAŠE PRÍBEHY

Emocionálne fotografie, ktorá ťa vezmú do sfér skutočného emočného plynutia, vyjadrenia tažko vyjadriteľného a zhmotnovania vytúženého.

DOKUMENT O TANTRE

Viac ako 40-minútový dokument vás uvedie do práce a životného poslania Alana Lowena, vyštudovaného psychológa, ktorý sa už desiatky rokov venuje organizovaniu zážitkových workshopov a dlhodobých tréningov s názvom Umenie bytia.

KAM NA TANTRU?

Zážitkové zvedomovanie základných životných tém do našich životov a do partnerstva, v zmysle výroku “Nájsť spriaznenú dušu je veľmi zaujímavé, ale takmer nemožné. Spriaznenú dušu je však možné vytvoriť.

SEXUALITA LÁSKA VEDOMIE UMENIE SPIRITUALITA
X