Semináre vseobecne info

Transformačná cesta za poznaním – Všeobecné informácie

Tantra je prístup k životu, ktorý integruje sexualitu, emócie, zmysly, lásku, meditáciu a vedomie. Je to spojenie sexuality, lásky a spirituality.

 Tantra ponúka bohaté spektrum rôznych možností na osobný rozvoj. “OD SEXU K NADVEDOMIU” je tantrická cesta inšpirovaná učením majstra OSHA.

Pozostáva z víkendových seminárov, kde každý je tématicky zameraný na jednotlivé čakry a témy s nimi súvisiace. Cyklus víkendových tantrických stretnutí vychádza zo systému Tantra Essence, ktorý zostavila tantrická majsterka Mahasatvaa Ma Ananda Sarita, ktorého sú lektori Martin Vrabko, Lucia Pajszerová a Andrea Sobotová nasledovníci.

Ďalej čerpá z Tantrických a Taoistických prístupov k sexualite a osobných skúseností lektorov. Ponúka hlbokú cestu transformácie a pomáha viesť harmonický a plnohodnotný život, či už pre jednotlivcov alebo v partnerstve.

Systém čakier ako mapa života.

Preskúmanie, pochopenie a otvorenie systému čakier je dôležité na ceste tantry a je bránou k energii a k vedomiu. Keď prebudíme systém čakier zažívame extázu v každodennom živote, sme v súlade s naším kreatívnym vyjadrením, plynieme životom a cítime spojenie so sebou samým a máme bezproblémovú komunikáciu a vzťahy.

Spoločne budeme objavovať, zdieľať, tvoriť, prijímať, a predovšetkým praktizovať cvičenia, ktoré vedú k poznaniu a transformácii.

Každá čakra prináša určité lekcie a dotýka sa určitej oblasti nášho života a určitej časti tela. Každá nám zároveň ponúka svoj dar, ktorý je vo forme učenia sa cez zážitok a skúsenosť.

Počas každého víkendu preskúmame jednu čakru a jej témy, čo bude spolu 7 víkendov počas dvoch rokov na dokončenie celej tantrickej cesty čakier. Budeme používať tantrické meditácie, tanec, emočné uvoľnenie, cvičenie v páre alebo v skupine, zdielania, dychové cvičenia, dotyk, masáže a rituály.

Pre koho je seminár?

Seminár je vhodný pre jednotlivcov aj páry a je postavený tak, aby ho mohli absolvovať aj jednotlivci, ktorí budú cvičenia zdieľať v páre. Páry sú vitané a rešpektované.

Počas seminárov budeme pracovať spoločne aj oddelene (mužská a ženská skupina). Nemusíte absolvovať všetky víkendy, ale jednotlivé víkendy sa vzájomne podporujú.

Súčasťou semináru nie je pohlavný styk.